Παγοδρόμιο White Fantasy στο Μεσολόγγι!

Η χειμερινή σεζόν των παγοδρομίων συνεχίζεται με τα παγοδρόμια της White Fantasy να έχουν κατακλύσει όλη την Ελλάδα! Ένα ακόμη παγοδρόμιο και ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο εγκαταστάθηκε στην πλατεία Μπότσαρη την κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου από την εταιρεία «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδος».

Πανέτοιμη να υποδεχθεί τους χιλιάδες πατινέρ στις πίστες των παγοδρομίων της και σε συνεργασία με τον δήμο Μεσολογγίου το θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο θα λειτουργήσει από τις 14 Δεκεμβρίου 2018 έως και τις 7 Ιανουαρίου  2019 στην πλατεία Μπότσαρη του Μεσολογγίου.

Όλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο παγοδρόμιο και στα παιχνίδια του λούνα παρκ, να αγοράσουν τα δώρα και άλλα στολίδια από την χριστουγεννιάτικη αγορά.

Το παγοδρόμιο είναι 200m2 κλειστού τύπου και θα περιβάλλεται από λυόμενη αίθουσα προστατεύοντας τους πατινέρ από τις καιρικές συνθήκες, η εξυπηρέτηση δε των επισκεπτών καθώς και το ανταλλακτήριο θα στεγαστούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο από παγόδες.

Η Χριστουγεννιάτική αγορά που φιλοξενείται σε ξύλινα σπιτάκια στολισμένα θα σας προσφέρει φαγητό, γλυκά, ζαχαρωτά και διάφορα δώρα και παιχνίδια. Λούνα παρκ για μικρούς και μεγάλους με διάφορα παιχνίδια, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια και κερματοφόρα παιχνίδια θα σας περιμένουν να διασκεδάσετε όλες τις ημέρες των εορτών.

Η «The White Fantasy – Παγοδρόμια Ελλάδας» σας καλεί όλους σε ατέλειωτο πατινάζ στο κέντρο του Μεσολογγίου από τις 14/12/2018 έως τις 7/01/2019 ! Διασκεδάστε και λιώστε τον πάγο!

pagodromio sto mesologgi 2018

Τελευταία Νέα - Κατηγορίες Άρθρων