Παγοδρόμια σκεπαστού τύπου

Στα παγοδρόμια σκεπαστού τύπου, η παγοπίστα στεγάζεται με σκέπαστρο Γερμανικής κατασκευής, δίχως να υπάρχουν οι πλαϊνές κουρτίνες, παρέχοντας έτσι προστασία από ήλιο και βροχή όχι όμως και από τον αέρα.

Οι υπηρεσίες αλλά και ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως, τα παγοπέδιλα, τα κράνη, οι επιγονατίδες και οι επιαγκωνίδες καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός των πατινέρ στεγάζονται σε λυόμενες αίθουσες και τέντες τύπου παγόδας, οι οποίες θερμαίνονται.

Τα παγοδρόμια σκεπαστού τύπου εγκαθίστανται σε κεντρικά σημεία των πόλεων, συνδυάζοντας την προστασία με την αισθητική. Οι πατινέρ απολαμβάνουν το αγαπημένο τους πατινάζ με τη συνοδεία μουσικής έχοντας οπτική επαφή με τον περιβάλλοντα χώρο.

Παγοδρόμια κλειστού τύπου 

Τα κλειστού τύπου παγοδρόμια στεγάζονται με σκέπαστρο Γερμανικής κατασκευής με κλειστές τις πλαϊνές κουρτίνες, παρέχοντας έτσι στην παγοπίστα προστασία από ήλιο, τη βροχή και τον αέρα. Ο εξαερισμός της αίθουσας πραγματοποιείται με αεροτουρμπίνες, η δε ποιότητα του πάγου είναι πολύ καλή.

Οι υπηρεσίες αλλά και ο απαραίτητος εξοπλισμός όπως, τα κράνη, οι επιγονατίδες και οι επιαγκωνίδες καθώς και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός των πατινέρ στεγάζονται σε λυόμενες αίθουσες και τέντες τύπου παγόδας, οι οποίες θερμαίνονται. Επίσης δημιουργείται ένας ξεχωριστός θερμαινόμενος χώρος για την παραμονή των συνοδών οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους από τους αυτόματους πωλητές.

Τα παγοδρόμια κλειστού τύπου μπορούν να τοποθετηθούν σε μεγάλα και κεντρικά σημεία των πόλεων, Χριστουγεννιάτικων χωριών και πάρκων καθώς επίσης και σε πιο απομακρυσμένες περιοχές.

 • Δημοφιλή

 • Τελευταία

 • Παγοδρόμια The White Fantasy

  Τα παγοδρόμια Ελλάδος «The White Fantasy» δραστηριοποιούνται στην πώληση και ενοικίαση...

 • Τεχνητή Πίστα Σκι

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο The White Fantasy θα λειτουργήσει...

 • Συχνές ερωτήσεις

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε γρήγορα να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν την...