Ενοικίαση ή αγορά παγοδρομίου

Ενοικίαση παγοδρομίου

Η ενοικίαση παγοδρομίου είναι μια σίγουρη επένδυση, εξασφαλίζοντας σας πάντα και με απόλυτη επιτυχία πραγματικό πάγο εξαιρετικής ποιότητας, ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες, χάρη στο σύστημα αλουμινίου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τις ψυκτικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας.

Η «The White Fantasy» μπορεί να καλύψει κάθε είδους ανάγκη για την ενοικίαση του παγοδρομίου, με σύστημα σωληνώσεων αλουμινίου ή epdm λάστιχα καθώς επίσης με σκέπαστρο και λυόμενη αίθουσα ή παγοδρόμιο ανοιχτού τύπου. Η εταιρεία μας, σας προμηθεύει επίσης όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη λειτουργία του παγοδρομίου όπως παγοπέδιλα, μηχανήματα λείανσης πάγου και καθαρισμού της παγοπίστας, ψυκτικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας, ηχητικές και μικροφωνικές εγκαταστάσεις καθώς και φωτορυθμικά.

Η ενοικίαση ενός παγοδρομίου είναι εύκολη υπόθεση για μας, με ιδιόκτητο εξοπλισμό και εγκαταστάσεις και λειτουργιά παγοδρομίων σε όλη την Ελλάδα από το 2007, είμαστε η καλύτερη και πιο σίγουρη επιλογή.

Μπορούμε να σας προσφέρουμε την χαμηλότερη τιμή ενοικίασης στων χώρο των παγοδρομίων και αυτό το εγγυούμαστε. Κάντε την κράτηση ενός παγοδρομίου νωρίς, για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Αγορά παγοδρομίου

Η εταιρεία «The White Fantasy - Παγοδρόμια Ελλάδος» διαθέτει παγοδρόμια προς αγορά. Το παγοδρόμιο πωλείται σε διάφορες διαστάσεις και σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Τα παγοδρόμια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.

 1. Παγοδρόμιο με σύστημα σωληνώσεων αλουμινίου συμφώνα με την πατέντα ευρεσιτεχνίας.
 2. Παγοδρόμιο με λάστιχα epdm

Πρόκειται για δύο διαφορετικά είδη, εξίσου δυνατά στη λειτουργία και τη δημιουργία πάγου. Σε συνδυασμό με τις μηχανές τελευταίας τεχνολογίας και την εγγύηση λειτουργίας και απόδοσης είναι σίγουρα η απόλυτη επένδυσή σας.

Η αγορά ενός παγοδρομίου είναι μια επένδυση που μπορεί να σας αποφέρει πολλά κέρδη, η απόσβεση της οποίας μπορεί να γίνει και από τον πρώτο χρόνο.

Ο τρόπος ψύξης κάθε παγοδρομίου σε συνδυασμό με την γρήγορη και πολύ καλής ποιότητας πάγου το καθιστά μοναδικό καθώς μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και μετά το πέρας των χειμερινών μηνών. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει βήμα, βήμα για την σωστή εγκατάσταση, λειτουργία καθώς και την αποξήλωση του παγοδρομίου.

Η εταιρεία μας προσφέρει για αγορά ένα ολοκληρωμένο σύστημα παγοδρομίου, περιλαμβάνοντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (όπως για παράδειγμα παγοπέδιλα, ράφια, βοηθητικά, πάγκους, προστατευτικά κάγκελα κ.ά.)

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας για κάθε παγοδρόμιο μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

 • Δημοφιλή

 • Τελευταία

 • Παγοδρόμια The White Fantasy

  Τα παγοδρόμια Ελλάδος «The White Fantasy» δραστηριοποιούνται στην πώληση και ενοικίαση...

 • Τεχνητή Πίστα Σκι

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο The White Fantasy θα λειτουργήσει...

 • Συχνές ερωτήσεις

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε γρήγορα να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν την...