Παγοδρόμια The White Fantasy

Τα παγοδρόμια Ελλάδος «The White Fantasy» δραστηριοποιούνται στην πώληση και ενοικίαση ολοκληρωμένων συστημάτων παγοδρομίων. Από το 2007 έχουμε εξειδικευθεί στην εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίων με απόλυτη επιτυχία. Με βάση το κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του ΟΒΙ με Αριθμό 1007249 «Μεταφερόμενο Ενεργειακό Παγοδρόμιο Αλουμινίου» και σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και την άριστη εξυπηρέτηση, μας καθιστούν μοναδικούς στα παγοδρόμια σε όλη την Ελλάδα.

Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την πολύτιμη εμπειρία μας, προσφέροντας την πιο οικονομική και από τεχνικής άποψης αποτελεσματικότερη λύση. Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους και τακτικές για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στην κατασκευή, εγκατάσταση και λειτουργία των παγοδρομίων. Οι συμμετέχοντες στην όλη διαδικασία, από τους τεχνικούς εγκατάστασης μέχρι και τους υπαλλήλους στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, γνωρίζουν το αντικείμενο τους και συνεχώς καταρτίζονται για να είναι τα παγοδρόμια μας ασφαλή, λειτουργικά και με όσο το δυνατόν καλύτερη και εντυπωσιακή αισθητική.

Χωρίς υπερβολή, η εταιρεία «The White Fantasy - Παγοδρόμια Ελλάδος» αποτελεί την μοναδική λύση στην Ελληνική αγορά για την κατασκευή, εγκατάσταση και λειτουργία πίστας πατινάζ, χόκεϊ στον πάγο, ice skating και διασκέδασης στον πάγο, που να ανταποκρίνονται πλήρως σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

 • Δημοφιλή

 • Τελευταία

 • Παγοδρόμια The White Fantasy

  Τα παγοδρόμια Ελλάδος «The White Fantasy» δραστηριοποιούνται στην πώληση και ενοικίαση...

 • Τεχνητή Πίστα Σκι

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο The White Fantasy θα λειτουργήσει...

 • Συχνές ερωτήσεις

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε γρήγορα να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν την...