Τεχνικά χαρακτηριστικά

Στην ενότητα «Τεχνικά Χαρακτηριστικά» μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για θέματα ψύξης και δημιουργίας πάγου, για τα συστήματα dasher boards των παγοδρομίων, τις τεχνικές λείανσης του πάγου και γενικότερα τη συντήρηση και επισκευή του εξοπλισμού για τα παγοδρόμια.

Τεχνικές ψύξης και δημιουργίας πάγου

Για τη δημιουργία της πίστας του παγοδρομίου και τη συντήρησή της χρησιμοποιούμε την πλέον υψηλή τεχνολογία ψυκτικών μηχανημάτων και παρελκόμενων έτσι ώστε να έχουμε την μέγιστη απόδοση με τη μικρότερη δυνατή επίπτωση στο περιβάλλον.
Η γλυκόλη ως μέσο μεταφοράς ψύξης μειώνει στο ελάχιστο την ισχύ που απαιτείται για να λειτουργούν τα ψυκτικά μας μηχανήματα. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε πλήρη έλεγχο του συστήματος ψύξης και μπορούμε να δημιουργούμε θερμοκρασίες πίστας ανάλογα με το πώς θα χρησιμοποιηθεί το παγοδρόμιο (πχ για αγώνες ice hockey ή για ψυχαγωγικό πατινάζ) χωρίς να καταναλώνουμε χρόνο και ενέργεια, πράγμα που εξυπηρετεί τους πατινέρ και συμμορφώνεται απολύτως με τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας που η ίδια η εταιρεία έχει θέσει για τα παγοδρόμια της.

Σύστημα dasher board

Ως σύστημα Dasher Board μπορούμε να προσφέρουμε δύο εναλλακτικές ανάλογα με το πως θα χρησιμοποιηθεί το παγοδρόμιο.
Εάν ο χαρακτήρας του παγοδρομίου είναι καθαρά ψυχαγωγικός και οι επισκέπτες του είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό ερασιτέχνες πατινέρ, χρησιμοποιούμε ξύλινα κάγκελα τα οποία εναρμονίζονται με την αισθητική του χώρου όπως πχ με τον πράσινο συνθετικό χλοοτάπητα που κυριαρχεί στους βοηθητικούς χώρους των παγοδρομίων.
Σε περίπτωση που στο παγοδρόμιο μας θα διεξάγονται αγώνες hockey, χρησιμοποιούμε σύστημα dasher board με πλαστικό αντικραδασμικό στο κάτω μέρος και  plexiglass τα οποία προσδίδουν στο χώρο το κατάλληλο αθλητικό κλίμα και την ασφάλεια που απαιτείται.

Μηχανήματα λείανσης πάγου

Στα παγοδρόμια της εταιρείας «The White Fantasy» χρησιμοποιούμε κατάλληλα μηχανήματα τόσο χειροκίνητα όσο και μηχανοκίνητα  για να διατηρούμε τον πάγο λείο και επίπεδο. Ακολουθούμε ένα αρκετά αυστηρό πρόγραμμα για την εξομάλυνση του πάσγου έτσι ώστε να τηρούνται οι κανόνες ασφαλούς λειτουργίας. Η όλη διαδικασία βέβαια πραγματοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλούνται οι πατινέρ.

Συντήρηση και επισκευή των μόνιμων παγοδρομίων

Κατά την περίοδο του έτους που τα μόνιμα παγοδρόμια μας παραμένουν κλειστά, τα ψυκτικά μηχανήματα, οι σωληνώσεις, τα μηχανήματα λείανσης, τα συστήματα dasher board, ο εξοπλισμός των πατινέρ και όλα τα υπόλοιπα παρελκόμενα ελέγχονται πλήρως για φθορές και γίνονται οι κατάλληλες επισκευές ή και αντικαταστάσεις. Τα υλικά που απαιτούν αποθήκευση, φυλάσσονται σε κατάλληλο χώρο και ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχονται.


Διάθεση συνοδευτικού εξοπλισμού

Λυόμενες Αίθουσες, Στέγαστρα, Τέντες

Οι λυόμενες αίθουσες, τα στέγαστρα και οι τέντες που συνοδεύουν ένα παγοδρόμιο προστατεύουν και προφυλάσσουν όχι μόνο την πίστα του παγοδρομίου αλλά και τους πατινέρ. Συμβάλουν στην εύκολη συντήρηση και διατήρηση της παγοπίστας, προστατεύουν τα ηχητικά συστήματα και μηχανήματα του παγοδρομίου μα κυρίως προφυλάσσουν τους πατινέρ από οποιαδήποτε έκθεση τους στα διάφορα καιρικά φαινόμενα όπως βροχή, αέρα, χιόνι. Τα σκέπαστρα διατίθενται σε διάφορα μεγέθη καλύπτοντας οποιαδήποτε διάσταση παγοδρομίου.

Ήχος και Φως

Στην εταιρεία μας θα λάβετε έναν πλήρη εξοπλισμό για ένα επιτυχημένο παγοδρόμιο. Και αυτό περιλαμβάνει επίσης το σύστημα ήχου και φωτισμού συμβάλλοντας στην καλή διάθεση των πατινέρ και την ενθάρρυνσή τους για διασκέδαση στον πάγο. Διαθέτουμε κεντρικό φωτισμό 2.000 watt, προβολάκια 500 watt, φώτα led και κινούμενα ρομποτικά.
Οι συσκευές μας με την υψηλότερη απόδοση ήχου παρέχουν μία μοναδική εμπειρία, και αυτό γιατί διαθέτουμε αυτόενισχυόμενα ηχεία και ηχεία ρεύματος που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πατινέρ για μια μαγική βόλτα στο παγοδρόμιο.

Βοηθήματα Παγοδρομίων

Παιδιά και ενήλικες που δεν γνωρίζουν πατινάζ, υπάρχει δυνατότητα από το πρώτο λεπτό, να απολαύσουν τη διασκέδαση στον πάγο χρησιμοποιώντας τα ειδικά βοηθήματα. Οι πιγκουίνοι, οι αρκούδες και τα ειδικά καρεκλάκια είναι η απόλυτη λύση για τους ανθρώπους που φοβούνται να μπουν στο παγοδρόμιο. Όλοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον πάγο με τη βοήθεια τους και είναι πολύ διασκεδαστικό!

 • Δημοφιλή

 • Τελευταία

 • Παγοδρόμια The White Fantasy

  Τα παγοδρόμια Ελλάδος «The White Fantasy» δραστηριοποιούνται στην πώληση και ενοικίαση...

 • Τεχνητή Πίστα Σκι

  Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο The White Fantasy θα λειτουργήσει...

 • Συχνές ερωτήσεις

  Στην ενότητα αυτή μπορείτε γρήγορα να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν την...